The life is in your hands. But you know to make it better than it is?

Blogul lui Boogie ,  un blog reuşit.

Am urmărit cu foarte mare atenţie destul de multe articole de pe blogul acesta. Nu este un blog ca acelea in care bloggerii işi pun viata pe blog, scriind lucruri banale şi chiar neinteresante. Am găsit aici posturi din viaţa de zi cu zi, din „minunata noastră ţară”, posturi despre viaţă, din care putem învăţa cu toţii câte ceva, despre muzică, despre religie, fotbal, şi multe alte lucruri.

Recunosc că nu am citit toate articolele de pe blog, pentru că nu am aflat de mult timp de acesta, însă cu siguranţă îmi voi rezerva ceva timp să le citesc.

Este puţin cam greu să găsesc un post preferat, însă, să zicem că l-am gasit. Acesta este:

Mi-a plăcut foarte mult pentru că aiciBoogie a scris despre un lucru de care chiar am avea nevoie cu toţii, şi anume să ne facem mai mult timp pentru noi, şi măcar puţin să încercăm să uităm de probleme şi astfel, să ne încărcăm cu energie pozitivă pentru ceea ce va urma. Am încercat şi eu de multe ori să fac acest lucru, şi chiar m-a ajutat foarte mult. Cred că toţi ar trebui să facem asta, pentru a reuşi să privim totul cu alţi ochi.

Însă, pentru că am spus mai sus că e cam greu să imi aleg un singur articol care îmi place foarte mult, am mai selectat câteva. Următorul este acesta:

De ce? Pentru că are foarte mare dreptate. Şi sincer, nu are niciun rost să aşteptăm mereu, parcă am vrea să ne pice totul din cer. Nu mai bine încercăm să luptăm pentru ceea ce ne dorim? Chiar dacă ni se poate părea greu, şi uneori ne vom simţi deznădăjduiţi, în final, dacă avem destulă voinţă, cu siguranţă vom reuşi să realizăm ceea ce ne-am propus. Dar numai dacă ne dorim cu adevărat acel lucru. Pentru că nimic nu e imposibil. Nu există NU POT, ci NU VREAU.

Ce mi-a mai plăcut la blogul acesta este că Bogdan a criticat foarte mult românii, şi sunt perfect de acord cu el, deoarece şi eu urăsc ţara in care trăiesc. Defapt, nu urăsc aceasta ţară (pentru că România este o ţară minunată, cu toate formele de relief, cu foarte multe atracţii turistice, cu o istorie foarte frumoasă, şi aşa mai departe), ci îmi urăsc compatrioţii. De ce? Pentru că suntem un popor care nu este demn de ţara în care trăieşte şi ne merităm pe deplin soarta. Câteva din „calităţile” noastre, ale românilor sunt evidenţiate şi în articolul acesta:

Însă, aşa cum am găsit până acum numai lucruri frumoase, există şi un lucru care nu prea îmi place la acest blog. Şi acesta este faptul că în partea dreaptă a paginii mi se pare prea aglomerat şi parcă nu dă chiar aşa de bine, ceea ce se poate vedea în imaginea următoare:

Dar, lucrul acesta nu este totuşi atât de important, deoarece contează mai mult ceea ce este scris in articolele de pe blog.

În concluzie, consider că blogul lui Boogie este mult mai bun decât al meu. Nu are rost să mint şi să incerc să găsesc defecte aiurea, pentru că se vede faptul că a muncit mult mai mult la acest blog decât am făcut-o eu. Acest lucru se vede foarte clar din faptul că a abordat teme foarte diversificate (ceea ce eu nu prea am făcut), şi a scris în toate articolele lucruri pe care ar trebui să le citească mulţi dintre noi, astfel poate am învăţa fiecare câte ceva.

Reclame

Comments on: "Proba II. Analiza obiectiva a blogului adversarului." (8)

  1. […] ambii concurenţi au postat articolele corespunzătoare temei 1, vezi aici şi aici, temei 2, vezi aici şi aici, tema 3 şi ultima, este următoarea: un articol pe tema: Internetul peste 10 […]

  2. Eu am impresia ca tu m-ai laudat mult prea mult. Sunt si chestii care imi dezavantajeaza blogul.

  3. Pai spune acum ce nu e bine, pentru mine conteaza.

    • Ai putea sa pui butoane din acelea de Like sau/si din acelea pentru a evalua un articol. Asa poti afla daca scrii sau nu degeaba si ce parere au oamenii despre articolele tale.

  4. Ok, mersi ca mi-ai spus, o sa incerc sa modific tema, sau sa inserez cumva niste butoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: