The life is in your hands. But you know to make it better than it is?

Dacă dăm un search pe google, cu siguranţa vom găsi vreo definiţie a blogului. Însă un blog nu poate fi definit, iar acea definiţie să se potrivească pentru orice tip de blog. Deoarece pentru fiecare dintre noi, blogul înseamnă altceva. Unii ne scriem viaţa pe blog, postând mai in fiecare zi, sau la câteva zile, ce am mai făcut. Unii postăm lucruri noi si interesante din oraşul nostru. Unii vorbim despre artişti, filme, muzică. Şi aşa mai departe.

De ce mi-am facut blog? Pentru că am fost influeţată de cineva şi am zis, hai, să-mi fac şi mă hotărasc după aceea ce voi scrie. Şi aşa au trecut cam 5 luni de când am blogul acesta.

Şi-acum dacă tot îl am, şi mai ales pentru că îmi place să scriu, nu cred că aş reuşi sa il şterg.

De ce îmi place să scriu pe blog? Pentru că îmi place să îmi împărtăşesc unele idei cu cineva, şi poate reusesc astfel şi să fac pe unii să se gândească la ceea ce am scris, pentru că îmi place să postez lucruri interesante pe care poate le-am mai aflat, şi pentru că dacă voi posta ceva despre mine, oricum sunt puţini care ştiu cu adevărat cine sunt, aşadar nu îmi pasă dacă vede cineva.

Nu mi-ar place ca blogul meu să devină un jurnal, pentru că nu vreau să îmi pun viaţa pe net, sau să ajungă unele persoane să afle prea multe despre mine. Chiar dacă nu vreau să mă ascund în spatele unui pseudonim, consider că e viaţa mea şi nu ar trebui să afle toată lumea ce-am mai făcut..că..până la urmă..cui îi place să citească tot felul de chestii banale din viaţa de zi cu zi a unei persoane pe care poate nici nu o cunosc? Iar acele lucruri uneori pot fi folosite în defavoarea celui  care le-a scris. Chiar dacă şi eu am mai scris unele lucruri personale, nu aş putea sa fac din asta o regulă.

Însă, recunosc faptul că îmi place să scriu pe blog, pornind de la unele lucruri care mi s-au întâmplat.

În altă ordine de idei, pentru mine blogul înseamnă relaxare, înseamnă să pun pasiune in ceea ce scriu, înseamnă o parte din mine.

Iar ca definiţie, aş spune că, în opinia mea, blogul este pagina de internet în care te refugiezi, expunându-ţi ideile şi opiniile legate de anumite întâmplări/evenimente.Comments on: "Proba I. Ce înseamnă blogul pentru tine? Îi poţi găsi o definiţie?" (8)

  1. bravo, degetzica, ai trecut proba 1. mă iau şi eu după tine, să văd care e următoarea.

  2. […] după ce ambii concurenţi au postat articolele corespunzătoare temei 1, vezi aici şi aici, tema 2 este următoarea: Un articol de minim 25 de rânduri cu titlul „Analiza […]

  3. […] după ce ambii concurenţi au postat articolele corespunzătoare temei 1, vezi aici şi aici, temei 2, vezi aici şi aici, tema 3 şi ultima, este următoarea: un articol pe tema: […]

  4. Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

  5. […] Concurs > După ce ambii concurenţi au postat articolele corespunzătoare temei 1, vezi aici şi aici, tema 2 este următoarea: Un articol de minim 25 de rânduri cu titlul „Analiza obiectivă a […]

  6. […] După ce ambii concurenţi au postat articolele corespunzătoare temei 1, vezi aici şi aici, tema 2 este următoarea: Un articol de minim 25 de rânduri cu titlul „Analiza obiectivă a […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: